De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Verzendinformatie

De poppen worden zeer zorgvuldig ingepakt zodat ze niet beschadigen tijdens de reis. Het hoofd wordt apart en extra goed ingepakt, vervolgens wordt dit er apart bij gelegd. Op deze manier is het hoofd optimaal beschermd tijdens het transport. Zoals je van ons gewend bent is de verpakking discreet en is er aan de buitenkant niet te zien wat er in zit of wie de leverancier is. Wij kunnen op aanvraag en tegen meerprijs een zogenaamde flightcase leveren zodat je deze kan blijven gebruiken om de pop in op te bergen (zie ook onze gebruikshandleiding). 

De pop wordt altijd eerst naar onze showroom in Breda gezonden, zodat wij kunnen controleren of de verzending goed is gegaan en de doos niet beschadigd is. Ook voorkomen we op deze manier dat er bijvoorbeeld onverwacht douaneheffingen of importkosten aan je in rekening gebracht worden. 

Vervolgens zijn er twee opties: 

  • Je komt de pop zelf ophalen in Breda. Hiervoor maak je met ons een afspraak (telefonisch of per email). De doos past in vrijwel elke personenauto.  
  • We laten de pop bij jou bezorgen. Wij gebruiken hiervoor de koerierservice Dynalogic. Bij deze betrouwbare service kun je online volgen waar je pakket is, wie de bezorger is, en wanneer je pakket aankomt. Je krijgt zelf 15 minuten van tevoren een SMSje! 

De leverdatum stellen we altijd in overleg vast. Wij leveren zo'n pakket natuurlijk niet bij de buren. De verzendkosten zijn bijna altijd in de prijs inbegrepen met uitzondering van onze Vanessa pop.

verpakking