De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Over MyTenga

Hoe het allemaal begon…

In 2008 ontdekte Niels (oprichter van Motsudolls toen nog Mytenga) de masturbatiespeeltjes voor mannen van het Japanse merk “Tenga” en besloot deze naar Nederland te halen. Door de jaren heen zijn daar steeds uitgebreidere producten bij gekomen: het begon met masturbatiecups, maar al snel kwamen er ook heupjes, torsos, en uiteindelijk dus Real Dolls!

In het begin waren de Real Dolls nog een “toevoeging” naast de Sex Toys, maar de interesse hierin bleef groeien. In 2017 openenden we dan ook een showroom in Breda waar klanten de Dolls kunnen bekijken en voelen hoe realistisch ze zijn!

We hebben al vanaf het begin intensief contact gehad met onze leveranciers, maar nadat we in 2017 zijn langsgeweest bij een aantal sex doll fabrieken in China is het contact nog beter. Ook kunnen we je nu echt álles vertellen over de realdolls en de productie hiervan. Als geen andere kunnen wij je adviseren over welke Doll het beste bij jou, je situatie en budget past!

We verkopen overigens nog steeds masturbatie producten via onze partner website: www.motsutoys.nl.

Kwaliteitscontrole

Waar Motsudolls zich onderscheidt is de uitgebreide kwaliteitscontrole. We werken met een triple-check, wat dus betekent dat elke Doll 3 keer een kwaliteitscontrole ondergaat. Eerst doorgaat de doll de kwaliteitscontrole van de fabriek zelf, daarna sturen wij jou nog een aantal foto's via onze agent, en tot slot controleren we haar zelf nog een keertje wanneer ze bij ons in de showroom in Breda aankomt. 

Discretie

Doordat Motsudolls al 10 jaar ervaring heeft met het leveren van Sex Toys weten wij als geen ander absolute discretie te bieden. Van betaling tot en met levering zorgen wij ervoor dat de gegevens voor derden niet terug te leiden zijn aan ons bedrijf.

Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken dat jouw Sex Doll op een onverwacht moment geleverd wordt. Wij nemen vooraf contact met je op over de levering en maken duidelijk afspraken op welk moment de levering plaats zal vinden.

Garantie

Omdat een Sex Doll geen goedkope aanschaf is, begrijpen wij dat je als klant vooraf duidelijkheid wilt over de garantie van de Doll.

Op een bij Motsudolls aanschafte Doll geldt 30 dagen garantie op materiaal- of productiefouten.