De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending
€ 99,00

Welke kleur wil je?

  • Donker
  • Licht

* Vereiste velden

€ 99,00
  • 100% discrete betaling en verzending
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Luxe WM vagina

Wil je ervaren hoe een realdoll aanvoelt? Je kunt natuurlijk een TPE sample bestellen of bij ons langskomen in de showroom, maar er is een betere optie... 

Premium masturbator

Deze luxe masturbator van WM is niet alleen gemaakt van hetzelfde materiaal als de sekpoppen, hij is ook nog eens even gedetailleerd! Het materiaal voelt zo zacht als echte huid en is zeer rekbaar. De roze kleur zorgt ervoor dat alles er nóg realistischer en uitnodigender uitziet. Aan de mooie schaamlippen kun je zien dat WM de productiekwaliteit heel serieus neemt. 

Om deze mastorbator te gebruiken kun je het beste glijmiddel op waterbasis gebruiken, bijvoorbeeld KYO. Gebruik voldoende glijmiddel om de hele binnenkant in een dun laagje te bedekken, en voeg eventueel tijdens gebruike meer toe als je het nodig vindt. 

Deze masturbator van WM heeft een lekker strakke opening die jou stevig vastgrijpt. Als je het nog spannender wil maken kun je voordat je naar binnen stoot eerst wat lucht uit de masturbator laten lopen door er in te knijpen. Als je dit doet zal het kutje je na iedere stoot weer vanzelf naar binnen zuigen! De binnenkant is bedekt met noppen, bobbeltjes en richels die je al snel tot een hoogtepunt zullen brengen. 

Schoonmaken

Schoonmaken is natuurlijk het minst leuke stuk, maar gelukkig is het bij deze masturbator niet lastig: spoel hem goed uit onder de kraan tot het helemaal schoon is. Het is belangrijk om de binnenkant goed te drogen. Dit kun je het beste doen door een zacht stuk absorberend doek in te brengen en dit een paar minuten te laten zitten zodat het al het vocht kan opnemen. 

Niet voor gebruik met pop

Voor de duidelijkheid: deze masturbator kan niet samen met een pop gebruikt worden. Als je op zoek bent naar de verwisselbare vagina insert moet je op deze pagina zijn. 

Tot slot... 

Als je graag wil weten hoe onze poppen aanvoelen van binnen en van buiten, of als je nog even wil doorsparen voor een echte doll maar tóch alvast eits wil hebben is deze luxe masturbator van WM perfect voor jou.

Aanvullende Informatie

Merk WM Doll
Gewicht (kg) Nee
Lengte pop Nee
Borst omtrek Nee
Taille pop Nee
Heup omtrek Nee
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee