De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending
€ 24,95
  • 100% discrete betaling en verzending
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

TPE Lijm - herstel de huid van je sekspop

Is de huid van je sekspop beschadigd of gescheurd? Met een klein beetje van deze lijm kun je de schade gemakkelijk zelf herstellen.

Wanneer gebruik ik deze lijm?

Deze lijm is voornamelijk geschikt voor sneetjes en scheurtjes. Als je pop een schaafwond heeft opgelopen is deze lijm niet de beste oplossing; omdat hij vrij dik is kun je zulke kleine plekjes niet netjes dichtmaken.

Deze lijm is uitsluitend geschikt voor poppen die gemaakt zijn van TPE. Is jouw pop van het merk WM, JY, OR of YL? Dan is dit de lijm die je nodig hebt.

Hoe gebruik ik de TPE lijm voor sekspoppen?

De lijm werkt door het materiaal aan allebei de kanten van de snee een beetje op te lossen. Het zachtgeworden materiaal versmelt dan met elkaar, en wanneer de lijm opgedroogd is is de nieuwe TPE-verbinding net zo sterk als onbeschadigde huid. Er zitten dus ook geen harde stukken in de herstelde huid.

Het is erg belangrijk om zorgvuldig te werken. Als je te veel TPE lijm aanbrengt kan het materiaal te ver wegsmelten, wat het alleen maar lastiger maakt om een netjes eindresultaat te krijgen. Eventueel kun je een beetje lijm op een onopvallende plek aanbrengen om te zien wat er gebeurt, bijvoorbeeld onder de pruik of onderop de voet.

Zo gebruik je de lijm:

  1. Maak de wond en de omgeving goed schoon. Om stof en vuil los te weken kun je olie gebruiken (zie onze handleiding). Neem overtollig olie op met een stukje keukenpapier.
  2. Houd de wond gespreid met je vingers en besmeer de binnenkant met een dun laagje lijm. Hiervoor kun je een klein spateltje gebruiken, maar bijvoorbeeld ook een tandenstoker of een klein kwastje.
  3. Sluit de wond voorzichtig. Zorg er voor dat de zijkanten netjes en glad aansluiten. Als er nu wat lijm bovenop de huid ligt kun je deze wegvegen met een wattenstaafje. 
  4. Laat de lijm minstens 2 uur uitharden.
  5. Je kunt de huid nu wassen en poederen.

Let op: vermijd contact met je eigen huid. Als je lijm toch op je huid komt kun je deze het beste zo snel mogelijk goed afspoelen met water en zeep. 

Hoe veel lijm heb ik nodig?

Je hebt er slechts een klein druppeltje aan een kwastje van nodig, deze strijk je ligt in de wond, als je teveel gebruikt, vreet de lijm het materiaal weg.
Deze lijm is vrij sterk, en tenzij je meerdere grote beschadigingen hebt zul je aan één flesje ruim genoeg hebben. 

Help, hoe repareer ik een sekpop? 

Heb je nog vragen over hoe je een reparatie het beste aan kan pakken? Neem contact  met ons op! Wij doen ons best je zo goed mogelijk te adviseren, zodat jouw pop er straks weer zo goed als nieuw uitziet. 

Aanvullende Informatie

Merk Nee
Gewicht (kg) Nee
Lengte pop Nee
Borst omtrek Nee
Taille pop Nee
Heup omtrek Nee
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee