De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Siliconen Love Doll Sylvia 160cm

Meer foto's van deze Sex Doll ? Stuur ons even een mailtje, en we sturen je de volledige serie HD foto's :)

€ 2.969,00
  • Leef nu je spannendste fantasieën uit met je Sex Doll, door haar wendbaarheid kan ze vrijwel elk standje!
  • Door het gebruik van innovatief materiaal voelt de Sex Doll levensecht aan en is het materiaal tegelijkertijd super veilig in gebruik!
  • De Sex Doll wordt altijd discreet verzonden, of je kunt haar zelf op komen halen in Breda.
  • Deze Sex Doll is 160cm lang en weegt dankzij haar slanke figuurtje slechts 30kg. 
  • Bijna perfect, maar niet helemaal? Vaak kun je zonder extra kosten aanpassingen doen. Mail ons voor meer informatie!
  • Sylvia is een siliconen seksdoll, wat vele voordelen met zich meebrengt... Lees snel verder als je meer wilt weten!

Kopje Koffie ?

Benieuwd hoe deze doll er in het echt uit ziet en voelt ?

Kom eens langs in onze showroom in Breda om onze dolls te bekijken en jouw wensen te bespreken.

Klik hier om een afspraak te maken >>

Opties:

€ 2.969,00

Wij bieden ook de mogelijkheid om een pop in 3 termijnen te betalen! Klik hier voor meer informatie over gespreid betalen.

Siliconen Love Doll

Deze doll is het boegbeeld van de volgende generatie sekspoppen: met haar prachtige realistische figuur, hoge materiaalkwaliteit en prachtige uitstraling kan geen enkele andere pop tegen haar op! 

siliconen love doll naakt

Als je op zoek bent naar een pop die nauwelijks van echt te onderscheiden is dan is Silvia de perfecte keuze. Ze is 1.60m lang en heeft een tenger figuur met een slanke taille en C-cup borsten borsten, een maatje dat heel mooi bij haar figuur past. Zoals je op de foto's kunt zien is haar lichaam zeer gedetailleerd afgewerkt, en op haar huid is zelfs wat extra kleur geairbrushed. Deze extra kleur voegt niet alleen realisme toe -echte vrouwen hebben ten slotte ook geen perfect egale huid- maar laat ook de details van haar lichaam beter uitkomen. 

Sylvia heeft een stevig lichtgewicht skelet, met gewrichten die soepel genoeg zijn om iedere houding aan te kunnen nemen die je maar kan bedenken. Haar vagina is gemaakt van roze siliconen en is makkelijk uitneembaar, waardoor het erg gemakkelijk schoon te maken is na gebruik. De anale ingang is lekker strak, en je kan hier eventueel ook een kleine vibrator insteken zodat je de trillingen tot diep in de vagina kunt voelen voor extra genot ;)

Volledig vernieuwd ontwerp

Dat alles bij elkaar is misschien al voldoende om je te overtuigen van Sylvia's charmes, maar ze heeft nog meer verassingen!  Zo krijg je er bijvoorbeeld niet alleen een onderhoudssetje bij, maar ook een premium pruik t.w.v. €100! Ook haar ogen werken anders dan bij onze TPE poppen: er zit een mechaniek achter waardoor je Sylvia makkelijk verschillende kanten op kan laten kijken, zonder eerst het oog er uit te hoeven halen. 

Siliconen en uniek vierlaags design

Deze siliconenpop heeft een uniek vierlaags design, wat niet alleen zorgt voor extra realisme maar ook voor een lager gewicht. Natuurlijk zit helemaal binnenin het lichtgewicht metalen skelet of "frame"(1), met alle verschillende gewrichten. Daaromheen zit een laag schuim (2), die ongeveer aanvoelt zoals spieren voelen: stevig, maar niet hard. De buitenste laag bestaat uit huidachtig siliconen (3). Bij de borst is nog een ander type siliconen aan de binnenkant geplaatst (4), waardoor de borsten lekker zacht aanvoelen. 

siliconen love doll

Voordelen van Siliconen

Veel winkels adverteren met het zogenaamde "silicon TPE", maar vergis je niet: TPE en siliconen zijn twee compleet verschillende materialen. Hoewel TPE doorgaans wat goedkoper is, heeft siliconen een aantal belangrijke voordelen: 

  • Langere levensduur: Siliconen poppen blijven veel langer mooi en beschadigen minder snel. 
  • Hygiënischer: De huid van onze siliconen poppen is niet-poreus. Dit betekent dat ziektekiemen en vuiligheid niet in het materiaal kunnen doordringen en gemakkelijk te verwijderen zijn. Een beetje water en een milde antibacteriële zeep zijn voldoende om jouw pop weer helemaal schoon te maken! 
  • Zachtere huid: Een siliconen huid voelt nóg levensechter dan een van TPE. 
  • Minder onderhoud: TPE poppen scheiden altijd een beetje olie af, waardoor de huid plakkerig wordt en er stof en viezigheid aan vastkleeft. Omdat dit bij siliconen niet gebeurt blijft de huid langer schoon. 

Een siliconen pop kost wat extra, maar uiteindelijk heb je er dus langer plezier van en vergt het minder onderhoud. Twijfel je nog? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en vergelijk de verschillende soorten materiaal. 

Specificaties siliconen love doll Sylvia

Lengte: 160 cm
Gewicht: 30.3 kilo

Borstomtrek: 75 cm
Onderborstomtrek: 60cm
Tailleomtrek: 58 cm
Heupomtrek: 80 cm
Voetlengte: 21 cm

BH maat: 70C
Kledingmaat: S
Schoenmaat: 35/36

Geen orale ingang

Vragen?

Bij het kopen van een Siliconen Sexdoll is het belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan.

Als je vragen hebt, of hulp nodig hebt bij het configureren van jouw pop, dan helpen we je hier graag bij :) Je kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch op: 085-2100205 in Nederland of +3238084234 in België. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom, waar je een aantal poppen in het echt kunt zien en voelen. Hier kunnen we direct al je vragen beantwoorden en je eventueel helpen met je bestelling. 

Meer fotos:

Wil je graag meer zien van deze pop? Dat kan! We kunnen je alle foto's op hoge resolutie toesturen, dus twijfel niet en stuur ons vrijblijvend even een email, zodat we je meer bijzonder mooie afbeeldingen kunnen sturen van deze Sex Doll! 

sylvia siliconen sekspop liggend

 

Aanvullende Informatie

Merk Overig
Gewicht (kg) 30.3
Lengte pop 160
Borst omtrek 75
Taille pop 58
Heup omtrek 80
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee