De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Siliconen Love Doll Misaki 163cm

Meer foto's van deze Sex Doll ? Stuur ons even een mailtje, en we sturen je de volledige serie HD foto's :)

€ 2.969,00
  • Leef nu je spannendste fantasieën uit met je Sex Doll, door haar wendbaarheid kan ze vrijwel elk standje!
  • Door het gebruik van innovatief materiaal voelt de Sex Doll levensecht aan en is het materiaal tegelijkertijd super veilig in gebruik!
  • De Sex Doll wordt altijd discreet verzonden, of je kunt haar zelf op komen halen in Breda.
  • Deze Sex Doll is 163cm lang en weegt dankzij haar slanke figuurtje slechts 28 kg. 
  • Bijna perfect, maar niet helemaal? Vaak kun je zonder extra kosten aanpassingen doen. Mail ons voor meer informatie!
  • Misaki is een siliconen seksdoll, wat vele voordelen met zich meebrengt... Lees snel verder als je meer wilt weten!

Kopje Koffie ?

Benieuwd hoe deze doll er in het echt uit ziet en voelt ?

Kom eens langs in onze showroom in Breda om onze dolls te bekijken en jouw wensen te bespreken.

Klik hier om een afspraak te maken >>

Opties:

€ 2.969,00

Wij bieden ook de mogelijkheid om een pop in 3 termijnen te betalen! Klik hier voor meer informatie over gespreid betalen.

Siliconen Love Doll Misaki

Onze siliconen sekspoppen zijn echt top of the line. Misaki ziet er ongelofelijk realistisch uit, en het gebruikte materiaal voelt geweldig aan en zal lang meegaan. misaki siliconen doll

Misaki heeft het uitnodigende lichaam van een sportieve jonge vrouw, en is niet bang om het te laten zien. De meeste vrouwen die zo slank zijn als Misaki hebben kleine borsten, maar deze pop heeft een mooie volle cup, die prachtig uitkomt in een bikini of een lingeriesetje. Ze is 163 lang: iets korter dan de gemiddelde Nederlandse vrouw, maar een lengte die goed past bij haar Aziatische uitstraling.

Dankzij de speciale airbrushtechniek krijgt Misaki's huid nog meer leven: Haar spieren en curves zijn een klein beetje aangezet, waardoor er wat kleurverschil ontstaat. Echte vrouwen hebben natuurlijk ook wat kleurverschil in hun huid. Dankzij dit soort extra details zijn alle siliconenpoppen ook extra geschikt om bijvoorbeeld foto's van te maken. 

Uiteraard wil Misaki haar prachtige lichaam ook gebruiken om jou op allerlei manieren genot te brengen... Haar flexibele lichaam kun je neerzetten of neerleggen hoe je het maar wil; Miskai's gewrichten zijn lekker soepel. Haar vagina is gemaakt van geribbeld siliconen, hetzelfde materiaal als haar lichaam maar dan roze gekleurd. De anale ingang is lekker strak, en je kan hier eventueel ook een kleine vibrator insteken zodat je de trillingen tot diep in de vagina kunt voelen voor extra genot ;)

Volledig vernieuwd ontwerp

Al met al is dit misschien al voldoende om Misaki mee naar huis te nemen, maar er is nog meer! 

Deze siliconenpop heeft een uniek vierlaags design, wat niet alleen zorgt voor extra realisme maar ook voor een lager gewicht. Natuurlijk zit helemaal binnenin het lichtgewicht metalen skelet of "frame"(1), met alle verschillende gewrichten. Daaromheen zit een laag schuim (2), die ongeveer aanvoelt zoals spieren voelen: stevig, maar niet hard. De buitenste laag bestaat uit huidachtig siliconen (3). Bij de borst is nog een ander type siliconen aan de binnenkant geplaatst (4), waardoor de borsten lekker zacht aanvoelen. 

siliconen love doll

Voordelen van Siliconen

Veel winkels adverteren met het zogenaamde "silicon TPE", maar vergis je niet: TPE en siliconen zijn twee compleet verschillende materialen. Hoewel TPE doorgaans wat goedkoper is, heeft siliconen een aantal belangrijke voordelen: 

  • Langere levensduur: Siliconen poppen blijven veel langer mooi en beschadigen minder snel. 
  • Hygiënischer: De huid van onze siliconen poppen is niet-poreus. Dit betekent dat ziektekiemen en vuiligheid niet in het materiaal kunnen doordringen en gemakkelijk te verwijderen zijn. Een beetje water en een milde antibacteriële zeep zijn voldoende om jouw pop weer helemaal schoon te maken! 
  • Zachtere huid: Een siliconen huid voelt nóg levensechter dan een van TPE. 
  • Minder onderhoud: TPE poppen scheiden altijd een beetje olie af, waardoor de huid plakkerig wordt en er stof en viezigheid aan vastkleeft. Omdat dit bij siliconen niet gebeurt blijft de huid langer schoon. 

Een siliconen pop kost wat extra, maar uiteindelijk heb je er dus langer plezier van en vergt het minder onderhoud. Twijfel je nog? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en vergelijk de verschillende soorten materiaal. 

Specificaties siliconen love doll Misaki

Lengte: 163 cm
Gewicht: 28.8 kilo

Borstomtrek: 77 cm
Onderborstomtrek: 61cm
Tailleomtrek: 55 cm
Heupomtrek: 80 cm
Voetlengte: 21 cm

BH maat: 70E
Kledingmaat: S
Schoenmaat: 35/36

Geen orale ingang

Vragen?

Bij het kopen van een Real doll is het belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan.

Als je vragen hebt, of hulp nodig hebt bij het configureren van jouw pop, dan helpen we je hier graag bij :) Je kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch op: 085-2100205 in Nederland of +3238084234 in België. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom, waar je een aantal poppen in het echt kunt zien en voelen. Hier kunnen we direct al je vragen beantwoorden en je eventueel helpen met je bestelling. 

Meer fotos:

Wil je graag meer zien van deze pop? Dat kan! We kunnen je alle foto's op hoge resolutie toesturen, dus twijfel niet en stuur ons vrijblijvend even een email, zodat we je meer bijzonder mooie afbeeldingen kunnen sturen van deze Sex Doll! 

 

Aanvullende Informatie

Merk Overig
Gewicht (kg) 28.8
Lengte pop 163
Borst omtrek 77
Taille pop 55
Heup omtrek 80
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee