De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Sex Doll Vanessa, 168 cm lang

Meer foto's van deze Sex Doll ? Stuur ons even een mailtje, en we sturen je de volledige serie HD foto's :)

€ 999,00
  • Leef nu je spannendste fantasieën uit met deze Sex Doll, door haar wendbaarheid kan ze vrijwel elk standje!
  • Door het gebruik van innovatief materiaal voelt de Sex Doll levensecht aan en is het materiaal tegelijkertijd super veilig in gebruik!
  • Sex Doll Vanessa is 168 lang en heeft een sexy zandloperfiguur! 
  • Venessa is onze budget beauty: een sexpop op ware grootte voor een kleine prijs!

Showroom aanbieding

Vanessa is onze goedkoopste doll. Nu kun je haar al voor €999,- ophalen.

Deze prijs is alleen mogelijk als je haar zelf op komt halen in onze showroom. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken:

Maak een showroom afspraak

Wij bieden ook de mogelijkheid om een pop in 3 termijnen te betalen! Klik hier voor meer informatie over gespreid betalen.

Sex Doll Vanessa

Vanessa is een prachtige pop met een lekker figuur: flinke borsten, een slanke taille en een volle, ronde kont. Haar golvende bruine haar en verleidelijke blik zijn onweerstaanbaar! Ze is 168 lang, dat is even lang als de gemiddelde Nederlandse vrouw. 

Met Vanessa laat je al je dromen uitkomen... Ze vindt niks vreemd en wil alles voor je doen! 

Waarom zo goedkoop?

Motsudolls heeft de keuze gemaakt om poppen van hoge kwaliteit te leveren. Deze poppen zijn zeer gedetailleerd, voelen realistisch aan en zijn naar wens aan te passen, bijvoorbeeld door een verschillende huidskleur, pruik of een ander hoofd te kiezen. 

Deze keuze komt wel met een passend prijskaartje en wij begrijpen dat niet iedereen zich zo'n pop kan veroorloven. Daarom hebben wij Vanessa opgenomen in ons assortiment. Het is een prachtige pop van 168cm in een net andere kwaliteitsklasse. Daarom kunnen wij de pop aanbieden voor een aantrekkelijk prijs. Omdat we je wel eerlijk willen voorlichten zetten we hier de grootste verschillen tussen Vanessa en onze andere poppen op een rij:

  • De huid is erg zacht. Dit kan betekenen dat bij onzorgvuldig gebruik de pop eerder kan beschadigen.
  • Het skelet is eenvoudiger: de rug kan niet buigen. De andere gewrichten (knieën, enkels, shouders, nek etc) kunnen wel bewegen.
  • Het systeem waarmee het hoofd vastzit aan de nek is anders en dit betekent dat het hoofd eerder los kan raken als je er tegen aan stoot.
  • De detaillering op het lichaam is minder realistisch.
  • De vagina tunnel is wat minder diep, als je groot geschapen bent kan het zijn dat je er niet volledig in kan. 
  • Beperkte garantie: Natuurlijk garanderen we dat je de pop krijgt die je besteld hebt en dat er geen fabrikagefouten zijn. Maar bij deze pop kunnen we helaas niet helpen bij gebruiksschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scheurtjes in de huid, gewrichten die slapper worden of juist te stroef gaan, gebroken vingers en dergelijke zaken. 

Als je een krappe beurs hebt of eerst eens een "instapmodel" wil proberen is Vanessa een goede keuze. We hopen dat we je zo voldoende informatie hebben gegeven om de juiste keuze te maken, maar als je twijfelt kun je altijd contact met ons opnemen. 

Wil je de verschillende poppen in het echt vergelijken? Kom langs in onze showroom! Hier kunnen we je alles vertellen over de poppen. 

Specificaties Sex Doll Vanessa:

Materiaal: TPE met metalen skelet

Lengte: 168 cm
Gewicht: 35 kg 
Cupmaat: ca 75E

Vragen?

Bij het kopen van een Real doll is het belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan.

Als je vragen hebt, of hulp nodig hebt bij het configureren van jouw Real doll, dan helpen we je hier graag bij :) Je kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch op: 085-2100205 in Nederland of +3238084234 in België. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom, waar je een aantal poppen in het echt kunt zien en voelen. Hier kunnen we direct al je vragen beantwoorden en je eventueel helpen met je bestelling. 

We hebben ook een speciale vragen pagina gemaakt, met meer info over deze dolls. Klik hier om naar de veelgestelde vragen pagina te gaan. Wil je weten hoe je met een pop om moet gaan en wat er allemaal bij komt kijken? Lees dan onze gebruikshandleiding.

Meer fotos:

Naast bovenstaande foto’s hebben we nog meer HD foto’s van deze Real doll!

Stuur ons even een mailtje en we sturen u de foto’s graag per WeTransfer toe :)

Zoek je een betrouwbaar bedrijf waar je persoonlijk geholpen wordt, garantie krijgt en goede service hebt bij bestelling en levering? Dan kun je alleen een RealDoll kopen bij MyTenga. Bij ons weet je precies wat je krijgt en wat je betaalt, en er zijn dus ook geen onverwachte extra kosten of importbetalingen. 

Aanvullende Informatie

Merk Overig
Gewicht (kg) 35
Lengte pop 168
Borst omtrek Nee
Taille pop Nee
Heup omtrek Nee
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee