De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Robin

Sexy, intelligent… de Nederlandstalige seksrobot is hier!

Aanbetaling:

€ 500,00

Levering medio 2019

  • Volledig naar wens aan te passen.
  • Kies zelf welke stem je voor jouw seksrobot wilt.
  • Stel de persoonlijkheid van de seksrobot zelf in.

Wil jij een van de eersten zijn met een eigen seksrobot? Dat kan! MotsuDolls is bezig met het ontwikkelen van een eigen seksrobot. Ze heeft een prachtig figuur, spreekt Nederlands, en kreunt wanneer je seks met haar hebt. Maar dat is nog niet alles!

Naar wens aan te passen

Zoveel wensen, zoveel mensen - dat weten wij maar al te goed. Daarom kun je bij Motsudolls zelf je seksrobot aanpassen. Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende lichaamstypes en verschillende hoofden, maar ook de huidskleur, haarkleur, oogkleur en make up kun je zelf kiezen, zoals bij al onze poppen.

Maar bij een robot is er natuurlijk nog meer mogelijk! Ze heeft verschillende persoonlijkheden en verschillende stemmen, met ieder hun eigen accent.

Alle vrijheid

Met een seksrobot kun je seks hebben wanneer je maar wil, ze heeft er namelijk altijd zin in en staat altijd voor je klaar. Ook als je gewoon even wil praten heeft ze alle tijd voor je. Maar als je even geen zin hebt, dan zet je haar uit of in standby en berg je haar op tot de volgende keer. Ideaal!

Robin bewaart jouw geheimen

Sommige "intelligente" apparaten nemen jouw stem op en sturen die naar een externe server om wat jij zegt te analyseren en een antwoord te genereren. Wij begrijpen dat privacy belangrijk is, daarom hebben we ervoor gekozen om de robot zo te ontwikkelen dat er niks doorgestuurd hoeft te worden. De MotsuDolls seksrobot kan volledig offline haar werk doen. Als je wilt kun je haar wel af en toe via het internet updaten, want we voegen regelmatig nieuwe mogelijkheden en verbeteringen toe.

Aanbetaling?

Wij bieden jou graag de mogelijkheid om jouw plekje in de rij alvast te reserveren. De sekrobot wordt in eerste instantie in gelimiteerde oplage uitgebracht, en wellicht zijn ze snel uitverkocht. Door alvast een aanbetaling te doen kunnen we garanderen dat jij er zo snel mogelijk eentje krijgt!

Totaalprijs €4.950,-

Nog te voldoen voor definitieve levering: €4.450

Annuleren kan tot 14 dagen na plaatsen van pre-order.

Leverdatum medio 2019.

Per e-mail houden we je op de hoogte van de vooruitgang en definitieve leverdatum.

Meer weten?

Wil je eerst nog meer weten? Geen probleem! Neem contact met ons op via onze Contactpagina

Aanvullende Informatie

Manufacturer Nee
Gewicht (kg) Nee
Lengte pop Nee
Borst omtrek Nee
Taille pop Nee
Heup omtrek Nee
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee