De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Veel Gestelde Vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust via de email, chat of telefoon. Misschien voegen we jouw vraag ook toe aan deze pagina.

Vragen over bestellen

 • Hoe verloopt het bestelproces?

  Als je via de website bestelt verloopt het als volgt:

  1. Je plaatst je bestelling via de website
  2. Nadat je betaald hebt sturen wij je order door naar de fabriek in Azië. Hier wordt de pop helemaal naar wens voor jou gemaakt. 
  3. Wanneer de pop klaar is sturen wij je een aantal foto's op zodat je kan controleren of alles klopt. Eventueel kunnen er nog kleine aanpassingen gedaan worden. 
  4. Zodra jij de pop goedkeurt laten we haar naar Nederland komen. De doos komt altijd eerst naar de showroom in Breda zodat wij kunnen controleren of ze veilig is aangekomen en er een paar dingetjes bij kunnen doen. 
  5. Vanuit Breda kunnen we haar per koerier doorsturen of kun je haar zelf ophalen, net waar je de voorkeur aan geeft!

  Natuurlijk kun je op ieder moment in het bestelproces contact met ons opnemen als je iets wil weten. Meestal duurt het van bestelling tot levering ongeveer drie weken. 

  Als je meerdere poppen tegelijk wil bestellen of liever niet via een webshop bestelt kun je ons ook altijd mailen. We zullen je dan persoonlijk helpen bij het plaatsten van je bestelling.

 • Hoe worden de poppen verzonden?

  De poppen worden heel zorgvuldig ingepakt zodat ze niet beschadigen tijdens de reis. Het hoofd wordt apart en extra zorgvuldig ingepakt, vervolgens wordt dit er apart bij gelegd. Op deze manier is het hoofd optimaal beschermd tijdens het transport. Zoals je van ons gewend bent is de verpakking discreet en is er aan de buitenkant niet te zien wat er in zit of wie de leverancier is. Eventueel kunnen wij ook op aanvraag een extra verstevigde doos (flightcase) leveren zodat je deze kan blijven gebruiken om de pop in op te bergen (zie ook onze gebruikshandleiding). De afmetingen van de doos zijn circa 150*60*40 cm. 

  De pop wordt altijd eerst naar onze showroom in Breda gezonden, zodat wij kunnen controleren of de verzending goed is gegaan en de doos niet beschadigd is. Ook voorkomen we op deze manier dat er bijvoorbeeld onverwacht douaneheffingen of importkosten aan je in rekening gebracht worden. 

  Vervolgens zijn er twee opties: 

  • Je komt de pop zelf ophalen in Breda. Hiervoor maak je met ons een afspraak (telefonisch of per email). De doos past in vrijwel elke personenauto.  
  • We laten de pop bij jou bezorgen. Wij gebruiken hiervoor de koerierservice Dynalogic. Bij deze betrouwbare service kun je online volgen waar je pakket is, wie de bezorger is, en wanneer je pakket aankomt. Je krijgt zelf 30 minuten van tevoren een SMSje! 

  De leverdatum stellen we altijd in overleg vast, omdat we zo'n pakket als dit natuurlijk niet bij de buren laten leveren. De verzendkosten zijn bijna altijd in de prijs inbegrepen, maar in bijzondere omstandigheden (levering in het weekend/de avonduren, levering in een heel krap tijdvak), kunnen we eventueel  wat extra kosten in rekening brengen. 

  verpakking

  Zoals je ziet wordt de pop in een discrete doos verzonden, zonder grote bedrijfsnaam of foto er op. 

 • Komen er nog extra kosten bij?

  Nee! Als je bij MotsuDolls bestelt zijn alle kosten inbegrepen. Je krijgt dus geen onverwachte douanekosten, inklaringskosten, servicekosten, verzendkosten of BTW. Je bestelling wordt altijd eerst naar ons verstuurd, op deze manier weten we 100% zeker dat je geen onverwachte rekening krijgt. 

Vragen over de sexpoppen

 • Hoe moet ik omgaan met mijn pop en haar onderhouden?

  Zie hiervoor onze gebruikshandleiding.

 • Zien de poppen er in het echt net zo uit als op de foto's?

  De foto's op onze website zijn een goede indicatie van hoe de poppen er uit zien. De kleuren kunnen soms wat afwijken, dit ligt aan de belichting, de bewerking, en ook het scherm waarop je het bekijkt.

  Wij zullen nooit fotobewerkingssoftware zoals Photoshop gebruiken om onze poppen er mooier uit te laten zien dan ze al zijn. Wij geven graag een realistisch beeld van wat je kan verwachten als je een pop bestelt. Wel is het zo dat een professionele foto van een pop, met de juiste belichting en pose, er extra mooi uitziet, net als bij echte mensen. 

  Als je een pop wat beter wil bekijken kun je altijd contact met ons opnemen, dan sturen we de volledige reeks foto's op hoge resolutie door. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom in Breda! We hebben daar niet alle modellen staan, maar je krijgt wel een goede indicatie van de kwaliteit van de poppen, en je kan meteen al je vragen stellen en de verschillende merken met elkaar vergelijken. 

  De poppen hebben langs hun zij een naad lopen van de mal. Deze wordt netjes afgewerkt maar is niet geheel onzichtbaar te maken. Ook hebben de poppen some een deukje bij hun schouders, knieën en andere gewrichten. Daar hebben ze een gaatje gemaakt om het gewricht goed af te stellen, en dit is dus normaal. 

 • Gaat de make up bij de poppen er af?

  De make up van de pop is semi-permanent. Bij normaal gebruik blijft het zitten, maar als je er hard overheen wrijft of oplosmiddelen gebruikt kan het vlekken of vervagen. Als je de make up er af wil halen kan je gewone make up verwijderaar gebruiken.

  Het is ook mogelijk om zelf make up aan te brengen op de poppen, ook hier gebruik je standaard make up. Eventueel kun je lippenstift mengen met een druppeltje olie en deze met een penseeltje aanbrengen; dit is in onze ervaring de beste manier om het netjes aan te brengen. 

 • Welke bewegingen kan de pop maken?

  De pop heeft tientallen verschillende gewrichten.  Door de vele gewrichten kan je de pop in allerlei verschillende posities zetten.

  Sexdoll hoofdbeweging

  Het hoofd (de nekwervels) van de levensechte sexpop kan alle bewegingen maken die een mens ook kan maken.

  Arm-bewegingen-sexdoll

   Ook de schouder- en ellebooggewrichten kunnen in elke stand gezet worden.

  Hand-bewegingen

   Hierboven zie je het polsgewricht. De handpalm kan ook naar boven en onder gedraaid worden.

  lenige-sexpop

  De levensechte sexpoppen zijn lenig, ze kunnen elk mogelijk standje aan dankzij de knie en heup gewrichten.

  Knie-bewegingen

  De knie en enkel gewrichten zie je hierboven.

  Rug-bewegingen

  De ruggegraat van de sexpoppen kan ook bewegen, zo kan ze bukken en haar rug bollen, zodat haar borsten nog verder naar voren steken. En ook haar romp kan draaien.

  Als je een premium skelet bestelt kan de pop ook haar schouders vrijer bewegen, wat nóg meer opties geeft. 

  Zoals je hieronder ziet kunnen de sexpoppen dankzij deze gewrichten allerlei levensechte poses aannemen: 

  compilatie poses

 • Waarom zijn sommige poppen duurder dan andere?

  Er zijn verschillende redenen waarom een pop duurder of goedkoper kan zijn. 

  • Sommige merken zijn duurder dan andere, WM is bijvoorbeeld duurder dan JY omdat WM een andere kwaliteit materiaal gebruikt voor het skelet en de huid, en ook omdat het niveau van afwerking wat hoger is. 
  • Poppen die langer en/of zwaarder zijn kosten vaak wat meer omdat er meer materiaal voor nodig is
  • Soms wordt er voor poppen een speciale ontwerper ingehuurd. De extra kosten voor deze ontwerper worden ook doorgerekend in de uiteindelijke prijs. 
 • Hoe is het skelet van de doll gemaakt?

  De skeletten van de poppen van WM, JY, OR etcetera zijn gemaakt van metaal, met zo'n 42 verschillende gewrichten. Dit zorgt voor enorm veel stevigheid! Het skelet is de basis van de pop, en deze moet niet alleen het gewicht van de pop zlef kunnen dragen maar eventueel ook jouw gewicht als je er bovenop ligt. De scharnieren/gewrichten worden zo afgesteld dat ze soepel genoeg zijn om te bewegen, maar ook stevig genoeg dat haar ledematen er niet losjes naast bungelen. 

  gewrichten real doll

  Op de afbeelding hierboven zie je een paar koppelingen die worden gebruikt om de ledematen te laten bewegen. 
  1. Is een schouder gewricht.
  2. Is een arm gewricht 
  3. Is een dij gewricht. 

Vragen over bestelopties bij de poppen

 • Wat kan ik nog aanpassen bij mijn pop?

  Iedere pop is naar wens aan te passen. Heb je een pop gezien die je mooi vindt maar wil je een andere huidskleur, een andere pruik of zelfs een ander hoofd? Geen probleem, wij regelen het voor je! Vaak betaal je hier zelfs niks extra voor, omdat wij goede contacten hebben met de leverancier en deze ons graag helpt.

  De vorm van het lichaam en hoofd van de pop is helaas niet aan te passen, omdat het in één stuk in een mal gegoten wordt. 

  Als je precies wil weten wat er mogelijk is kun je het beste even mailen!

 • Welk merk moet ik kiezen?

  We verkopen een aantal verschillende merken realdolls. Qua constructie en materiaal zijn deze merken redelijk gelijk, al hebben sommige merken wat meer huidskleuren om uit te kiezen. Het grootste verschil zie je bij WM; dit merk gebruikt namelijk een zachtere vorm van TPE voor de huid.

  WM: zachter TPE
  + voelt zeer zacht en realistisch
  + comfortabel om tegen aan te liggen en te knuffelen
  + borsten en billen bewegen op een natuurlijke manier en schudden lekker mee
  - beschadigt iets gemakkelijker, je moet er dus voorzichtig mee omgaan 

  JY, JN, OR en Climax Dolls: Steviger TPE
  + lekker stevig
  + krijgt minder snel "schaafwondjes" en scheurtjes
  + vervormt minder snel als je het langere tijd in dezelfde houding laat staan
  - voelt minder realistisch

  Siliconen: Luxe en Duurzaam
  + de meest realistische soort lovedoll
  + meerlaags design zorgt voor meer realisme en een lager gewicht
  + siliconen is een zeer stabiel materiaal dat weinig last heeft van UV licht of temperatuurverschillen
  - duurder

  Pluche: Zachte Teddy Babes
  + zeer laag gewicht
  + voelt nooit koud aan
  + zeer betaalbaar
  - geen realistisch gevoel
  - geen realistisch uiterlijk

  Welk materiaal beter is is heel persoonlijk, en als je de mogelijk hebt om langs te komen in de showroom in Breda moet je dat zeker doen! We hebben hier altijd meerdere poppen van verschillende merken staan en dan kan je ze zelf voelen en vergelijken. Je kan nu zelf je afspraak inboeken!

 • Moet ik een vaste of een vervangbare vagina kiezen ?

  Aan de buitenkant zie je geen verschil of de pop een uitneembare of vaste vagina heeft. Hieronder zie je twee afbeeldingen van de standaard vagina. Dit is hoe de vagina eruit ziet van bijna alle dolls, tenzij anders vermeld. Er zijn bijvoorbeeld poppen met grotere schaamlippen, maar dan staat dit duidelijk vermeld op de productpagina van de pop. Als je een uitneembare vagina hebt vallen de schaamlippen over de "insert" heen en zie je er niks van. 

  kunstvagina-sexpop

  Als je de voor de uitneembare vagina optie kiest wordt een uitneembare vagina meegeleverd. Deze zie je op de afbeelding hieronder.

  doorsnede-sexdoll

  Zoals je ziet is dit een slanke lange vagina, met een mooie en stimulerende tunnel structuur.
  De vagina tunnel in de pop heeft een afmeting van 24 x 5,5 cm. Alle kunstvagina’s die in deze marge vallen zijn dus geschikt om in de pop te gebruiken.  Dit zijn over het algemeen de wat slankere kunstvagina’s.
  De uitneembare vagina die meegeleverd word is ook los te bestellen en heeft een tunnel van 17cm lang.

  Hoewel het er van buiten hetzelfde uitziet en de structuur van de tunnel hetzelfde is zijn er natuurlijk wel een aantal verschillen: 

  Vervangbare vagina
  + kan je er uit halen om hem schoon te maken en te drogen
  + is te vervangen als hij beschadigt
  - kan soms een beetje schuiven aan de binnenkant
  Om de vagina in te brengen spreid je de benen van de pop zo ver mogelijk. Je spreidt de schaamlippen met één hand, en duwt met de andere de insert voorzichtig naar binnen. Het kan helpen om wat talkpoeder of glijmiddel te gebruiken. Als je glijmiddel gebruikt is het belangrijk om de holte na gebruik ook goed schoon en droog te maken, en even te poederen met onderhoudspoeder. Als het langere tijd vochtig blijft zou er schimmel kunnen ontstaan. Je moet de vagina dus ook niet te lang van te voren inbrengen (op de dag zelf is prima). 

  Vaste vagina
  + zit stevig vast en beweegt of draait niet
  - is lastiger uit te spoelen en schoon te maken
  Als je de vaste vagina schoon wil maken kun je de pop onder de douche of in bad zetten. Je spoelt dan met het meegeleverde pompje een aantal keer water naar binnen tot het goed schoon is. 

  De meeste mensen kiezen uiteindelijk voor een vervangbare vagina omdat dit gemakkelijker is bij het schoonmaken. 

 • Moet ik een normale of een staande voet kiezen?

  Je kan bij alle poppen kiezen voor een normale voet of een staande voet. De staande voet kost 75€ extra maar biedt wel een aantal belangrijke voordelen. 

  standaard voet

  Normale voet

  + ziet er realistischer uit
  + voelt zacht aan
  + is iets goedkoper
  - de pop staat minder stabiel
  - de voet van de pop kan beschadigen en/of vervormen als je haar neerzet
  Je kan de pop nog steeds neerzetten, maar ze staat misschien wat wankel. Het TPE op de voet wordt platgedrukt door het gewicht wat er op rust. Als ze langere tijd blijft staan (langer dan 12 uur) kan het materiaal permanent vervormen. 

  staande voet

  Staande voet 

  + zorgt ervoor dat de pop stevig en stabiel staat
  + voorkomt het vervormen dan de voet als je haar neerzet
  + maakt het risico op beschadigingen kleiner
  - kost wat extra
  - ziet er minder realistisch uit; er steken drie metalen bouten uit de onderkant. 

  Als je het ons vraagt wegen de extra kosten in de meeste gevallen ruimschoots op tegen de kleinere kans op beschadigingen. 

  Op de foto's hieronder zie je hoe flexibel de standaardvoet is. 

  TPE-voet-van-levensechte-pop

 • Moet ik een normaal of een premium skelet bestellen?

  Het premium skelet zit sinds kort ook in ons assortiment en kan bij bijna alle poppen bijbesteld worden. Het verschil met het standaardskelet is dat er een extra gewricht in de schouder zit waardoor de pop haar schouders omhoog kan trekken. Dit zorgt ervoor dat de pop nog veel meer poses aan kan nemen en er meer natuurlijk en ontspannen uitziet. 

  Hieronder zie je een paar poses die niet mogelijk zijn met de standaard schouders: 

  schouders

 • Kan ik een hoofd ook los kopen?

  Ja, dat kan! Hoofden en premium pruiken kun je direct via de website bestellen. Veel mensen kiezen er voor om meer dan één hoofd te kopen bij hun sexdoll. Met een ander hoofd ziet ze er al snel compleet anders uit! We hebben vele tientallen hoofden om uit te kiezen, en als je daar ook nog de verschillende oogkleuren en haarkleuren bij betrekt zie je dat er ongelofelijk veel combinatiemogelijkheden zijn. 

  Is dat nog niet genoeg voor je? Vaak kunnen we ook aanpassingen aan de make up doen. Felrode lippenstift of wat subtiele oogschaduw kan de look van jouw pop helemaal veranderen. 

  Hier koop je een extra hoofd: https://www.motsudolls.nl//extrahoofd.html

 • Kan ik de kleding en accessoires die op de foto staan ook meebestellen?

  Helaas niet. De kleding op de foto's wordt meestal geregeld door de fotograaf of stylist, en dit is geen kleding die wij op voorraad (kunnen) hebben. Iedere pop wordt geleverd met wat basis kleding (een klein roze jurkje or badjasje) maar de kleding op de foto is niet verkrijgbaar, tenzij anders vermeld staat. 

  Onder Toebehoren is het een en ander aan kleding te vinden: https://www.motsudolls.nl/toebehoren.html