De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Toebehoren en onderhoud

10 artikel(en)

Products per page:
Stel een Aflopende Directie in
Hoofd 149

Extra hoofd Love Doll

Normale prijs: € 399,00

Special Price € 350,00

TYO 360ml glijmiddel

TYO 360ml Glijmiddel

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 14,95

seksdoll hoofden sale

Hoofden Sale

€ 50,00

Uit voorraad

Uit voorraad

Real Doll Insert Pakket

Real Doll Insert Pakket

Normale prijs: € 69,95

Special Price € 57,95

Uit voorraad

10 artikel(en)

Products per page:
Stel een Aflopende Directie in

Toebehoren sekspop

Als je goed voor je spullen zorgt gaan ze langer mee en heb je er meer plezier van, en dat geldt ook voor onze sekspoppen. Wij zorgen er graag voor dat jij de spullen én kennis krijgt die je nodig hebt om perfect voor jouw pop te zorgen. We leveren altijd een setje basisspullen mee, maar als je wat extra nodig hebt kun je dat hier vinden.

Dus wat heb je eigenlijk allemaal nodig bij een sekspop?

Beste glijmiddel voor jouw sekspop kleding voor sekspop op maat

Het glijmiddel dat je gebruikt moet aan een paar eisen voldoen: het moet veilig zijn voor je pop, het moet veilig zijn voor jou, en het moet natuurlijk lekker aanvoelen. We hebben twee glijmiddelen geselecteerd die aan deze eisen voldoen en perfect zijn voor gebruik met een sekspop.

KYO is een supergeconcentreerd glijmiddel op waterbasis van hoge kwaliteit. Omdat dit glijmiddel wat dikker is druipt het er niet snel uit en hoef je het niet telkens opnieuw aan te brengen. De hogere viscositeit zorgt er ook voor dat de stimulatie wat minder intens is, waardoor je lekker lang door kunt gaan!

Crown Prince is een glijmiddel dat wij importeren uit Azië. Masturbatiespeeltjes voor mannen zijn daar al veel verder ontwikkeld, en dat is terug te zien in dit glijmiddel. Het is wat dunner dan KYO en droogt daardoor iets sneller op, maar dit glijmiddel zorgt er ook voor dat je ervaring met je sekspop nóg intenser wordt!

Onderhoudspoeder: essentieel onderhoud voor je sekspop

Het belang van onderhoudspoeder  moet zeker niet onderschat worden. We zien dat het bij alle merken en types materiaal (behalve pluche) een groot verschil maakt.

Wanneer het materiaal glimt, plakkerig is of stroef aanvoelt kun je een laagje onderhoudspoeder aanbrengen met je handen of een zachte kwast. Jouw pop ziet er dan weer natuurlijker uit, en stof en vuil zullen minder snel aan haar vastkleven. Daarnaast voorkom je ook schade: als je langs een stroeve huid glijdt kun je “schaafwondjes” veroorzaken. Het poeder maakt de huid lekker glad en zacht.

Stain remover: moeiteloos vlekken verwijderen

De meeste viezigheid kun je gewoon van je pop af wassen met water, maar als je pop een vlek heeft gekregen door het dragen van donkere kleding dan kun je Stain Remover gebruiken om de vlek weg te halen. In onze ervaring trekt de vlek steeds dieper in de huid, dus je kunt er beter niet te lang mee wachten!

Kleding in de perfecte maat voor jouw sekspop

Wij hebben natuurlijk helemaal niks tegen een blote pop, maar soms kan het juiste jurkje, slipje of setje lingerie haar prachtige lichaam nog meer benadrukken. We weten echter ook dat het vaak lastig is om kleding te vinden die geschikt is voor een sekspop: het moet niet te strak zitten, makkelijk aan- en uit te doen zijn en mag geen vlekken veroorzaken. We hebben een aantal mooie kledingstukken uitgezocht waarvan we zeker weten dat ze geschikt zijn. Vragen over maten of kleding? [Mail of bel] gerust!

Hoofd veilig opbergen? Gebruik een hoofdenstandaard

Als je meerdere hoofden hebt of je sekspop zonder hoofd wil opbergen zul je het hoofd ergens kwijt moeten. Wij hebben een mooie standaard  om het hoofd op te zetten. Ook ideaal als je het hoofd wil schoonmaken of de make up bij wilt werken!

Extra vagina insert voor je doll

Als je kiest voor een sekspop met een vervangbare vagina krijg je er uiteraard een vagina-insert bij. Het kan echter gebeuren dat de insert beschadigt, kwijtraakt, of dat je gewoon graag een nieuwe wil hebben. Ook kun je kiezen om zowel een losse als een strakke vagina-insert te nemen bij je WM-pop, zodat je iedere keer kunt kiezen voor een intense ervaring of juist een wat minder stimulerende.

Shemale attachment

Een strakkere of lossere vagina is natuurlijk leuk, maar als je écht iets compleet anders wil proberen dan kun je er ook voor kiezen om een shemale attachment te kopen voor jouw pop! Met deze add-on verander je jouw doll in een shemale, transgender, ladyboy, intersex doll of hoe je het maar wil noemen - je kunt jouw fantasieën helemaal uitleven!

Een ander hoofd, een nieuwe pop

Veel van onze klanten kiezen ervoor om meer dan één hoofd te bestellen. Met een ander hoofd heeft jouw sekspop namelijk een compleet andere uitstraling! Het is bijna alsof het een helemaal nieuwe pop is. Wil je voor de verandering eens wat anders? Kies een nieuw hoofd, en tover jouw pop binnen een paar minuten om tot een pornoster, een onschuldig meisje, een exotische dame, een stoere meesteres… En weer terug!