De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Siliconen Sekspoppen

1 artikel(en)

Products per page:
Stel een Aflopende Directie in

1 artikel(en)

Products per page:
Stel een Aflopende Directie in

Siliconen sekspoppen: nog meer luxe en realisme

Siliconen sekspoppen zijn de meest luxe love dolls die op dit moment op de markt zijn.


making silicone sex dollsHandwerk

Al onze siliconen sekspoppen worden van begin tot eind met de hand gemaakt, door ervaren mensen die het creeëren van een pop zien als een vorm van kunst. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteitscontrole zeer goed is, en dat iedere pop er perfect uitziet. Wil je een kleine aanpassing, zoals een andere kleur lippen of andere haren? Meestal kan dat gewoon - neem contact  op als je meer wil weten. Wij zorgen ervoor dat jou pop helemaal gemaakt word naar jou wensen! 

De make up en andere huid details zoals de tepels worden worden er met de hand opgeschilderd, maar dat is niet het enige: ook de huid zelf wordt subtiel geairbrushed, waardoor deze er levensecht uitziet: een echte vrouw heeft ten slotte ook niet overal precies dezelfde kleur. Het airbrushen brengt de huid echt tot leven, en laat de rondingen en fijne details nog beter tot hun recht komen. 

Realistische huid

Bij de meeste sekspoppen is de huid gemaakt van TPE (ThermoPlastisch Elastomeer), maar de poppen in deze categorie zijn gemaakt van een materiaal dat nog beter is: Siliconen. Dit zijn een aantal van de belangrijkste voordelen van siliconen sekspoppen:

 • Meer detail en realisme
  Dit materiaal kan ongelooflijk gedetailleerd bewerkt worden. Sommige delen, zoals de handen, zijn afgietsels van echt handen, en je ziet hier dan ook ieder lijntje en plooitje. Dichter bij de realiteit kun je met een pop niet komen! Het is zó gedetailleerd dat de vingerafdrukken handmatig weggepoetst moeten worden. 
 • Scheidt geen olie af, dus minder onderhoud
  Silicone is een geweldig materiaal en wordt bijvoorbeeld ook in de medische industrie veel gebruikt dankzij de vele positieve eigenschappen. Een siliconen sekspop zal altijd minder onderhoud nodig hebben dan een sekspop van TPE omdat siliconen een zeer stabiel materiaal is: het heeft weinig last van temperatuurwisselingen, UV licht en al dat soort zaken. Veel TPE poppen scheiden in de loop der tijd wat olie af, die onaangenaam aanvoelt en waar stof en viezigheid makkelijk aan blijft kleven. Bij siliconen sekspoppen heb je daar geen last van. 
 • Niet poreus, dus gemakkelijker schoon en hygiënisch te maken
  In tegenstelling tot andere materialen is silicone niet poreus, er zijn dus geen “poriën” waar viezigheid en ziekteverwekkers in kunnen blijven zitten. Hierdoor is silicone het meest hygiënische materiaal dat je kunt hebben voor een sekspop. 

siliconen sekspop

 • Zeer bestand tegen warmte en UV-licht
  Materialen worden er meestal niet beter van als ze lang in de zon staan of te warm of koud worden. Met silicone hoef je je hierom veel minder zorgen te maken! Het materiaal is heel stabiel en zal jarenlang meegaan.

Soms zie je winkels adverteren met “silicon TPE” of “silicon blend TPE”, maar laat je niet voor de gek houden: het zijn twee compleet verschillende materialen.

Als je de technische details wilt weten: Siliconen zijn polymeren met als basis een keten van siliciumatomen en zuurstofatomen. Daaraan vast zitten groepen organische atomen. Bij TPE heb je een mengsel van harde en zachte polymeren die in een netwerk aan elkaar vast zitten. Als je foto's van de poppen vergelijkt lijkt het verschil misschien niet zo groot, maar dat is het wel! Een siliconen pop is een stukje duurder, maar voor veel mensen wegen de voordelen van silicone ruimschoots op tegen de extra kosten.  

Vierlaags design

Een van de dingen die de siliconen sekspoppen die wij hebben zo natuurlijk laat aanvoelen is het unieke vierlaags design. Door het gebruik van verschillende soorten materialen voelt je pop zo echt als mogelijk is!siliconen pop vier lagen

 1. Helemaal binnenin bevindt zich het frame of skelet van de pop. Deze stevige metalen basis zorgt ervoor dat jouw pop allerlei verschillende standjes aan kan nemen. De gewrichten in dit skelet zijn onlangs helemaal vernieuwd waardoor ze nóg beter bewegen: ze zijn soepel genoeg om haar te kunnen bewegen, maar stevig genoeg om ervoor te zorgen dat ze niet in elkaar zakt. 
 2. Om het skelet heen zit een stevige schuimlaag om de spieren na te bootsen. Deze spierlaag geeft extra stevigheid, en is daarnaast ook lichter dan de andere materialen, waardoor de pop minder zwaar is. 
 3. De buitenste laag om iedere pop is de siliconen huid. Deze huid is zacht, soepel, rekbaar en oogt levensecht! Op sommige plekken zoals de dijen en de buik is de huid wat dikker, op andere wat dunner (ribbenkast, ellebogen). Hierdoor voelt ieder stukje van haar lichaam zoals het hoort. 
 4. Om nóg meer realisme toe te voegen is er een vierde materiaal gebruikt dat alleen bij de borsten geplaatst wordt. Deze “borstimplantaten” zijn nog wat zachter siliconen dan de rest van de huid, waardoor de borsten van jouw doll lekker zacht aanvoelen.

Een siliconen sekspop: sex, gezelschap, foto’s en meer

Wij verkopen al jaren sekspoppen, en we zien dat een pop voor iedereen iets anders betekent. Een pop kan gezelschap bieden bij eenzaamheid, het beste seksspeeltje ter wereld zijn, een basis zijn voor je creativiteit, of alles tegelijk! Onze luxe lijn siliconen sekspoppen leent zich voor allerlei verschillende doeleinden.

Een siliconen pop als gezelschapsiliconen pop

Dankzij het realistische uiterlijk en de zachte huid zijn deze poppen erg geschikt als gezelschapspoppen. We hebben van veel klanten teruggehoord dat ze veel beter sliepen toen ze een pop naast zich hadden om een arm omheen te slaan!

Seks met een siliconen pop

Met of zonder kleren, deze luxe poppen zien er echt onweerstaanbaar uit! Zeker in een mooi lingeriesetje komt het prachtige lichaam van jouw pop goed tot haar recht.

Hoe is dat, seks met een pop? Je kunt jouw pop in ieder standje zetten, precies hoe jij het mooi of lekker vindt. Als je wilt kun je de vagina, anus of mond* van je pop voorverwarmen met onze speciale USB-warmer en een beetje glijmiddel, om de ervaring nog beter te maken. De vagina heeft van binnen een fijne geribbelde textuur, en het rekbare siliconen zorgt ervoor dat het altijd de perfecte maat is voor jou. De anus is natuurlijk lekker strak. Je kunt natuurlijk ook een kleine vibrator inbrengen in de anus, de trillingen voel je dan tot diep in haar vagina!

Na gebruik spoel je alles schoon en maak je het goed droog. Bij de vagina is dit extra gemakkelijk: je haalt de “sleeve” er uit en spoelt deze uit onder de kraan.

*Let wel op: niet alle siliconen hoofden zijn geschikt voor orale sex.

Foto’s en meer

Een pop als fotomodel? Waarom niet! Ze heeft een perfecte huid, eindeloos geduld en blijft perfect stilstaan voor je lens. Experimenteer met verschillende soorten licht en zie hoe je haar zo mooi mogelijk in beeld kunt brengen.

Ook als je bijvoorbeeld bondage wil oefenen kan een siliconen pop uitkomst bieden. Het maakt haar niks uit als het wat langer duurt of als je even een filmpje moet opzoeken om te zien hoe die ene knoop werkt.

Twijfel je nog?

Een pop is natuurlijk een flinke aanschaf, en wij snappen dat je misschien nog vragen hebt. Je bent van harte welkom in onze poppen showroom in Breda als je de verschillende soorten poppen in het echt wil zien of voelen. Hier beantwoorden we al je vragen en als je dat wilt kunnen we ook direct een bestelling plaatsen. Maak wel even een afspraak, dan zorgen we ervoor dat we alle tijd voor je hebben en dat er geen andere klanten aanwezig zijn. Een bezoek is natuurlijk helemaal vrijblijvend! Als je liever mailt of belt  kan dat uiteraard ook. 

siliconen sexpop