De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Nieuwste sexpoppen

10 artikel(en)

Products per page:
Stel een Aflopende Directie in
Sportieve realdoll vera lange seksdoll blond grote borsten

Sex Doll Vera 170cm G cup

Normale prijs: € 1.899,00

Special Price € 1.289,00

10 artikel(en)

Products per page:
Stel een Aflopende Directie in

Nieuwste sekspoppen

Op deze pagina staan de nieuwste sekspoppen. Wil je meer zien? Dat kan altijd! Stuur een berichtje met de naam van de pop en we sturen je meer foto's van haar toe.  

Nieuwste sekspoppen: meer realisme en variatienieuwste sekspoppen

Omdat de markt voor sekspoppen alsmaar groeit blijven veel merken telkens nieuwe sekspoppen ontwerpen. Zo is er steeds meer te kiezen!

Natuurlijk maken ze niet alleen maar meer van hetzelfde. Toen wij jaren geleden begonnen met het verkopen van sekspoppen hadden bijna alle sekspoppen het klassieke pornofiguur: grote borsten, een wespentaille en vrij smalle heupen. Maar: zoveel mensen zoveel wensen. Er kwam steeds meer vraag naar sekspoppen met andere verhoudingen, en er zijn nu ook steeds meer verschillende lichaamstypes om uit te kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het verschil tussen Linda, die een beetje mollig is en een B cup heeft, en Sam, een slanke den met een enorme voorgevel! Ook poppen met grote billen en benen worden steeds populairder, en modellen als Stephanie, Cindy en Kimmie worden steeds vaker gezien.

Naast de steeds grotere keuze in sekspoppen zie je ook dat de kwaliteit van de ontwerpen steeds meer toeneemt. De fabrikanten van sekspoppen hebben experts in huis die precies weten hoe ze een aantrekkelijk lichaam moeten maken. Bij de nieuwste sekspoppen zijn de rondingen nog realistischer en lijkt het net of er echt spieren, botten en ribben onder de huid liggen. Ook de details van de gezichten, vagina en anus worden steeds levensechter!

Hoe vaak komen er nieuwe sekspoppen bij?

Wij voegen nieuwe sekspoppen toe wanneer de fabrikant een ontwerp heeft dat ons aanspreekt, en wanneer wij tijd hebben om er even voor te gaan zitten en een nieuwe productpagina te maken. De ene maand zullen we misschien wel vier nieuwe poppen toevoegen, en de andere maar één.

Wij voegen láng niet alle poppen toe die beschikbaar zijn. We zoeken sekspoppen met mooie ontwerpen en duidelijke foto’s, waarvan wij denken dat onze klanten ze graag willen zien. Anders zie je al snel door de bomen het bos niet meer! Kun je op onze site niet direct vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op, dan zoeken wij met je mee en kijken we of we nog tips hebben voor modellen die nog niet op de website staan.

Nieuwe foto’s van bestaande ontwerpen

Niet alle sekspoppen in deze categorie zijn spiksplinternieuwe ontwerpen: soms zijn het nieuwe foto’s van een bestaand ontwerp, of een nieuwe combinatie van een lichaam en een hoofd dat onze aandacht trekt. Soms kunnen de juiste foto’s opeens duidelijk maken hoe mooi een doll eigenlijk is!

Wil je nooit meer de nieuwste poppen missen? Abonneer je op onze nieuwsbrief!