De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending
€ 100,00
  • 100% discrete betaling en verzending
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Premium pruik Lang Ombre 

Deze spectaculaire pruik geeft jouw realdoll lang, golvend haar waar de meeste vrouwen (/en mannen!) alleen maar van kunnen dromen. Het haar valt bij de meeste poppen tot voorbij de taille en zorgt ervoor dat jouw pop er nóg beter uitziet. De pruik heeft een kleurverloop, van zwart bij de wortels tot honingblond. In het blonde gedeelte zijn een aantal verschillende tinten blond gebruikt voor een nóg natuurlijker resultaat. 

De haren aan de voorkant zijn één voor één vastgeknoopt aan een stuk huidkleurig tule waardoor de haarlijn en scheiding er geweldig uitzien. Achterin de pruik zitten twee elastieken waarmee je kan zorgen dat de pruik goed op het hoofd van de doll past en niet verschuift. 

Waarom een premiumpruik?

De standaardpruiken die we leveren bij de poppen zijn natuurlijk prima, maar als je wil dat jouw pop er nóg realistischer uitziet is de premiumpruik absoluut aan te raden. Waarom?

  • De premiumpruiken gebruiken beter materiaal dat echter aanvoelt en geen plasticglans heeft
  • De premiumpruiken gebruiken meer materiaal waardoor de pruik er veel voller uitziet
  • Het haar wordt veel beter vastgestikt, waardoor de pruiken minder snel haar verliezen tijdens het kammen
  • Het kapje waar de haren op vastgestikt worden is minder zichtbaar als je tussen de haren kijkt
  • De haarlijn is veel realistischer

Als je langskomt in onze showroom kun je het verschil in het echt zien en voelen. Hieronder zie je vast een paar foto's waar je het verschil in kwaliteit goed kan zien:

standaard vs premium pruik

Standaard vs premium

(links standaard, rechts premium)

Zorg voor de pruiken

Hoewel de premium pruiken langer meegaan dan de standaardpruiken is het ook hier zaak om ze zorgvuldig te onderhouden als je er lang plezier van wil hebben. Een aantal tips: 

  • Om de pruiken schoon te maken haal je ze van het hoofd en was je ze voorzichtig met een conditioner. Spoel het goed uit knijp het water er uit met een handdoek. Laat de pruik hierna aan de lucht drogen, bij voorkeur op een pruikenstandaard.
  • Zodra de pruik goed droog is kan je hem voorzichtig borstelen. Doe dit niet terwijl de pruik om de doll zit; de borstel of kam kan de huid beschadigen. Kam eerst alleen de onderste puntjes, borstel daarna de pruik van het midden uit naar de puntjes, en vervolgens de hele pruik.
  • Kam de pruik regelmatig om te voorkomen dat er grote knopen vormen.

Aanvullende Informatie

Merk MyTenga.nl
Gewicht (kg) Nee
Lengte pop Nee
Borst omtrek Nee
Taille pop Nee
Heup omtrek Nee
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee