De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

"Crown Prince" Glijmiddel op waterbasis 300ml

€ 24,95

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

  • 100% discrete betaling en verzending
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Crown Prince glijmiddel op waterbasis

Om optimaal van jouw sekspop te genieten heb je een glijmiddel nodig dat bij haar past. Dit glijmiddel is op waterbasis en zal het materiaal niet beschadigen, of je het nu gebruikt voor haar mond, anus, of vagina! Het wordt geleverd in een fles van 300 ml. 

Koninklijke ervaring

Het "Crown Prince" glijmiddel geeft een koninklijke ervaring: het is superglad, droogt niet snel op, en omdat het vrij dun is heb je het meest directe contact met je pop. Sommige mensen geven de voorkeur aan een dikker glijmiddel omdat dat de ervaring wat minder intens maakt, maar als jij wil dat ieder ribbeltje voelbaar is en jouw pop je in no-time naar een hoogtepunt brengt dan is Crown Prince absuluut aan te raden! 

Gebruik

Vóór het eerste gebruik moet je even de dop eraf draaien en de beschermende verzegeling er af halen. 

Deze fles heeft een handig tuitje waardoor je het glijmiddel precies kunt aanbrengen waar jij het wil. Je kan het natuurlijk in de opening van jouw doll spuiten, maar ook op je penis, of het met je vingers aan de binnenkant aanbrengen. Voor de lekkerste ervaring breng je samen met het glijmiddel een USB warmer in. Deze verwarmt de binnenkant van de pop, zodat ze lekker warm is wanneer je naar binnen glijdt. 

Schoonmaken 

Omdat dit een glijmiddel op waterbasis is kun je het het beste wat lauwwarm water gebruiken om het weg te halen. Een zacht washandje kan hierbij helpen. 

Aanvullende Informatie

Merk Nee
Gewicht (kg) Nee
Lengte pop Nee
Borst omtrek Nee
Taille pop Nee
Heup omtrek Nee
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee